Prazna korpa

Česta pitanja pri kupovini proizvoda

Kako mogu da tražim određeni proizvod?
Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo koristite polje za pretraživanje u shopu glavnog menija sjata sajta. Unesite reči za pretragu i ako postoje na sajtu,prikazaće Vam se lista rezultata.
Može li firma izvršiti naručivanje na Vašem sajtu?
Da, Apoteka “Viva-Dijab” prihvata porudžbine firmi. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom registracije ili naručivanja.
Slanje pordzbine na adresu različitu od adrese iz naloga!?
Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.
Ne mogu da se setim svoje lozinke. Šta je potrebno da uradim?
Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke, koja se nalazi na stranici za prijavljivanje.
Kako mogu da promenim podatke svog naloga?
Da biste promenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odeljku Moj nalog.
Da li je potrebno da imam korisnički nalog da bih izvršio kupovinu?
Ukoliko samo želite da izvršite porudžbinu, nije obavezno kreiranje korisničkog naloga.Porudzbinu možete izvršiti kao gost, ali svakako je bolje da se registrujete, što će vam olakšati kupovinu sledeći put kad budete želeli nešto da poručite, a i samom registracijom postajete maš član i ostvarujete benefite pri kupovini !
Da li mogu da promenim porudžbinu nakon zaključenja?
Ukoliko želite da promenite porudžbinu, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu ili putem telefona u kntakt podacima naše firme. Molimo navedite šifru porudžbine koju možete pronaći u odeljku za Praćenje porudžbine.
Mogu li pogledati istoriju svojih porudžbina?
Istoriju svojih porudžbina možete pogledati na sajtu, u odeljku za Praćenje porudžbine.
Želeo bih da kupim proizvod koga nema na zalihama!?
Za više informacija o dostupnosti proizvoda, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu ili putem telefona koji se nalazi u Kontakt meniju sajta.