Kako do leka

AOdete do vašeg izabranog lekara i u posle adekvatnog pregleda i dijagnostike, dobijete lekarski recept. Sa ovim lekarskim receptom stičete pravo iz pravilnika o obaveznom zdravstvenom osiguranju da dobijete prepisani lek od strane vašeg izabranog lekara.

B Sa tim receptom možete doći kod nas i podići odgovarajući lek sa pravilima koje nalaže socijalono i zdravstveno osiguranje. Ta pravila odredjuju eventualne participacije, u zavisnosti kojoj grupi, odnosno listi lek pripada. Pravila su ista u svim Zdravstvenim apotekama na teritoriji Republike Srbije.

C Kod nas ćete zasigurno dobiti odgovarajući lek,odnosno lek koji vam je vaš lekar propisao. Naš cilj je da našim klijentima obezbedimo uvek odgovarajući lek, odnosno propisani lek od strane izabranog lekara. Dodjite i sam se uverite u kavalitet poslovanja!

 

Web apoteka

Visok nivo savetodavne usluge takođe zahteva i dobru snabdevenost apoteke lekovima, medicinskim proizvodima i pomagalima. Apoteka “Viva-Dijab” trudi se pratiti sve veće zahteve pacijenata za što kvalitetnijom i jednostavnijom dostupnošću svoje ponude. U tu svrhu pokrenuta je i nova internet stranica Apoteke “Viva-Dijab”. Izrađena na savremen način, te vrlo privlačna svojim dizajnom kao novitet predstavlja web apoteku. Web apoteka osigurati će pristup gotovo celokupnom asortimanu Apoteke “Viva-Dijab”, izuzev lekova, te će na taj način obezbediti novu i kvalitetnu nivo svoje usluge i omogućiti jedan novi oblik komunikacije sa korisnicima svojih usluga.

Kartica vernosti

Kroz svoju praksu i rad Apoteka “Viva-Dijab” izgradila je čvrste veze sa svojim pacijentima koji su joj uzvratili dugogodišnjim poverenjem. Kako bi im zahvalila na tome, te kako bi ojačala kvalitet odnosa apotekar-pacijent, apoteka je odlučila korisnicima svojih usluga ponuditi karticu vernosti. Apoteka će tako moći na adekvatan način zahvaliti svojim korisnicima na pruženom poverenju.

Česta pitanja

Kako mogu da tražim određeni proizvod?
Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo koristite polje za pretraživanje u shopu glavnog menija sjata sajta. Unesite reči za pretragu i ako postoje na sajtu,prikazaće Vam se lista rezultata.
Može li firma izvršiti naručivanje na Vašem sajtu?
Da, Apoteka “Viva-Dijab” prihvata porudžbine firmi. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom registracije ili naručivanja.
Slanje pordzbine na adresu različitu od adrese iz naloga!?
Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.
Ne mogu da se setim svoje lozinke. Šta je potrebno da uradim?
Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke, koja se nalazi na stranici za prijavljivanje.
Kako mogu da promenim podatke svog naloga?
Da biste promenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odeljku Moj nalog.
Da li je potrebno da imam korisnički nalog da bih izvršio kupovinu?
Ukoliko samo želite da izvršite porudžbinu, nije obavezno kreiranje korisničkog naloga.Porudzbinu možete izvršiti kao gost, ali svakako je bolje da se registrujete, što će vam olakšati kupovinu sledeći put kad budete želeli nešto da poručite, a i samom registracijom postajete maš član i ostvarujete benefite pri kupovini !
Da li mogu da promenim porudžbinu nakon zaključenja?
Ukoliko želite da promenite porudžbinu, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu ili putem telefona u kntakt podacima naše firme. Molimo navedite šifru porudžbine koju možete pronaći u odeljku za Praćenje porudžbine.
Mogu li pogledati istoriju svojih porudžbina?
Istoriju svojih porudžbina možete pogledati na sajtu, u odeljku za Praćenje porudžbine.
Želeo bih da kupim proizvod koga nema na zalihama!?
Za više informacija o dostupnosti proizvoda, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu ili putem telefona koji se nalazi u Kontakt meniju sajta.

Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama: plemenitom karakteru, poduzetnom duhu, sretnom temperamentu, vedrom umu i zdravom tijelu...

Nova generacija mora biti zdrava, vesela, lepa. Ono što je ružno posledica je greha. Zato se treba čovek svladavati i negovanje zdravlja i lepote smatrati kao sredstvo da sebe svlada i da ojača volju...